woensdag 10 juli 2019

Droom Weg Bij Prachtige Boxsprings En Bedden


Soms is het toch gewoon fijn om weg te dromen bij de mooiste slaapkamers. Om je voor te stellen hoe jouw slaapkamer eruit zou zien als je hem nu helemaal opnieuw mocht inrichten in een ruimte naar keuze? Met een prachtige boxspring of een gigantisch hemelbed. In deze blog laten we je prachtige slaapkamers zien in verschillende opties en smaken. Zodat je even heerlijk weg kunt dromen bij alle mogelijkheden die er zijn.

1. Kleine boxspring 120x200 of mega kingsize bed?


Wat dacht je van een ultra luxe bed, een heerlijke Amerikaanse boxspring? De boxspring die je op de foto hieronder ziet is van het Amerikaanse merk Serta. Zij maken luxe boxsprings die wereldberoemd zijn, omdat ze in vele bekende hotelketens worden gebruikt, zoals het Hilton hotel. Met een bed zoals slaap je kingsize en waan je je elke nacht in een luxe hotel. Dat hoort wel een beetje bij een droomslaapkamer toch? Een boxspring is trouwens niet alleen geschikt voor een super grote slaapkamer. Ook als je een wat kleinere slaapkamer hebt, kun je er prima een kwijt. Dan kies je gewoon voor een wat kleiner maatje, zoals een boxspring 120x200 cm. Je hoeft dus niet meteen te verhuizen naar een groter huis om jouw luxe droomslaapkamer te realiseren. Ook een kleine boxspring kan heerlijk luxe aanvoelen!

2. De “back-to-basics” slaapkamer


Niet iedereen houdt van een superdeluxe slaapkamer met alles erop en eraan. Soms kan het ook heerlijk zijn om juist voor een basic slaapkamer te kiezen. Geen grote boxspring, maar gewoon een matras op de grond of op een paar pallets. Een minimalistische slaapkamer hoeft niet saai te zijn. Vaak wordt bij dit soort slaapkamers heel goed nagedacht over de meubels die erin komen en wordt alleen het noodzakelijke gekozen. Dat geeft rust en dat is waar je een slaapkamer voor nodig hebt, toch?

3. Wegdromen met honderden lampjes


Hoe heerlijk is het om een slaapkamer te hebben die vol hangt met lichtjes. Lichtjes zijn niet alleen voor Kerst, maar kunnen gewoon het hele jaar in je slaapkamer! Een paar strengen met mooie lampjes geven je slaapkamer direct een romantische sfeer en het ziet er ook gewoon super leuk uit.

4. De slaapkamer “with a view”


Als geld geen issue zou zijn, wilden we toch allemaal zo’n slaapkamer? Met prachtige grote ramen en een geweldig uitzicht. Zodat je elke ochtend wakker wordt met uitzicht over het water en de stad. Met zo’n slaapkamer voel je je volgens mij elke dag on top of the world!

5. De “urban jungle” slaapkamer


Urban jungle is een echte trend de laatste jaren. Door veel plantjes in je slaapkamer neer te zetten kun je een unieke jungle sfeer creëren. Combineer dit met een toffe velvet groene boxspring en je slaapkamer is helemaal volgens de laatste trends. Plantjes zien er niet alleen erg tof uit, het is ook nog eens goed voor je nachtrust. Planten zorgen namelijk voor een betere luchtkwaliteit in een ruimte. Sommige planten kunnen ook een positieve invloed hebben op stress of hoofdpijn en zijn dus ideaal voor in de slaapkamer. Bijvoorbeeld aloë vera, jasmijn, lavendel of klimop. Wat is jouw favoriete slaapkamer uit dit lijstje? Hoe ziet jouw slaapkamer er op dit moment uit?















Geen opmerkingen:

Een reactie posten