zaterdag 29 december 2018

Comfortabele topper matras op matras 140x200 cm

Op zoek naar nét dat beetje extra slaapcomfort? Voor wie op zoek is naar het allerbeste slaapcomfort, is een boxspring dé oplossing. Boxspring bedden zijn uitgerust met een grote, dikke matras. Alsof deze enkele matras nog niet comfortabel genoeg is, kan daarbovenop desgewenst nog een topper matras geplaats worden. Een topper matras is een dunne matras die zorgt voor extra ondersteuning en een nog aangenamer ligcomfort.

Wat is een topper matras?

 topper matras
Toppers zijn matrassen gemaakt van koudschuim, traagschuim of latex en vormen zich naar je lichaam. De meeste standaard matrassen zijn pocketvering matrassen. De afdeklaag van deze pocketvering matrassen is over het algemeen vrij dun. Doordat de topper bovenop je gewone matras ligt, ontstaat er een dikkere laag tussen de pocketveren en je lichaam. Hierdoor wordt een zacht en stabiel slaapcomfort gecreëerd. Daarnaast beschermt een topper de bedbodem en matras wat de levensduur van de matras weer ten goede komt.

Split toppers


Is jouw bedbodem elektrisch verstelbaar? Ook dan kun je gebruik maken van een topper. Je dient dan wel te kiezen voor een zogenoemde split topper. Deze topper is voorzien van een split in het midden wat het mogelijk maakt beiden helften afzonderlijk van elkaar te verstellen. Vergeet niet dat je voor een split topper ook een speciaal hoeslaken met split nodig hebt.

Twijfelaar met matras 140x200 cm

 matras 140x200
Maar wat als je een boxspring met topper aan wilt schaffen en maar een kleine slaapkamer hebt? Geen probleem, je kiest dan voor een boxspring met matras 140x200 cm. Bedden met deze afmeting worden ook wel een twijfelaar genoemd. Het formaat matras 140x200 cm zit tussen een eenpersoons- en tweepersoonsbed in. De perfecte oplossing voor de kleine studenten-, tiener- of logeerkamer. Vind je dit formaat toch net iets te smal, dan is het ook mogelijk te kiezen voor een formaat van 160x200 cm.

Advies slaapexpert


Toppers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste soort en afmeting. Dus ook voor een twijfelaar van 120, 140 of 160 cm breed. Welke soort het beste bij jou past is natuurlijk geheel afhankelijk van je wensen. Om tot de juiste slaapoplossing te komen wordt dan ook geadviseerd om een bezoek te brengen aan een echte slaapexpert. In een showroom kun je uitgebreid proefliggen en kun je samen met de adviseur je wensen bespreken. Door het grote aanbod heb je keus uit alle merken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en kiest voor een matras die perfect past bij jouw lichaamsgewicht, slaaphouding, persoonlijke wensen en budget.

Lees informatie: Luxebedden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten